Digitale Wedstrijd Formulier

We hebben vorig jaar proefgedraaid en dit jaar gaan we op alle niveaus verplicht over op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF).

De papieren versie van het wedstrijdformulier komt hiermee te vervallen.

Met de invoering van DWF zijn ook  de spelerskaartjes vervallen. Immers alle spelende leden dienen met pasfoto op DWF te verschijnen.

Verenigingen moeten dus voor ieder lid een pasfoto uploaden in Sportlink. Verder is er met de invoering van DWF niets gewijzigd ten opzichte van de papierenversie.

Dit betekent:
–          Als je net als voorheen niet op het formulier staat (DWF), mag je niet spelen:
–          Als er (nog) geen foto bij je digitale wedstrijdpas staat, moet je je legitimeren met een geldig legitimatiebewijs bij de scheidsrechter.

Bij HV Leudal wordt er voor de betreffende leiders/trainers/aanvoerders een uitleg gegeven over de werkwijze van het DWF. Onder andere komen aan bod de installatie van het benodigde programma op je telefoon en het gebruik hiervan.